over ML

ML

Marie-Louise van Berkel (1962) heeft meer dan 20  jaar ervaring als personal coach, waaronder 10 jaar als interne coach bij Randstad Nederland en daarvoor meer dan 15 jaar ervaring in diverse commerciële-, HR- en lijnfuncties.

Als interne coach heeft zij medewerkers in alle lagen van de organisatie begeleid en met alle werkgerelateerde en privégerichte coachingsvragen te maken gehad.

Met haar betrokkenheid, intuïtieve coachingsstijl en humor komt zij snel tot de kern van de vraag en de vraag achter de vraag. In haar benadering integreert zij diverse methodieken die gebaseerd zijn op onder andere structurele gespreksvoering, het (her)vinden van de balans tussen ratio en gevoel, lichaamswerk, intuïtie en wat er is in het hier en nu.
Dit leidt tot een proces van onderzoeken, inzicht verkrijgen, vallen en opstaan en vervolgens tot het in actie komen. De regie over je leven (werk) weer in eigen hand nemen.

Haar klanten bewegen van ‘moeten’ naar ‘willen’. Zij houdt ze een spiegel voor – confronterend doch integer- en wekt onmiddellijk vertrouwen. Vanuit deze basis is zowel werknemer en werkgever geholpen met haar expertise.

In 2015 is zij haar eigen coachingspraktijk Via-ML gestart.

TYPISCH ML