klanten over ML

Klanten van Via ML worden van harte uitgenodigd een reactie op deze pagina achter te laten

(of lees hier LinkedIn referenties van klanten in pdf).

19 antwoorden op “klanten over ML”

 1. Marie-Louise coacht met passie, betrokkenheid en humor. Ze weet razendsnel de vinger op de zere plek te leggen en vertaalt dit vervolgens in praktische handvatten die dagelijks in te zetten zijn. Kortom: Elk mens verdient een coachingstraject bij ML!

 2. Zelf heb ik ervaren dat wat je leest op de website, klopt.
  Alle verandering beginnen altijd bij jezelf. Maar wat is het fijn om je eigen blinde vlek(ken) in te zien op een warme, liefdevolle, veilige en humoristische manier.
  Dank je wel ML voor alle inzichten en handvatten. Ik heb veel aan onze gesprekken gehad, en nu na enige tijd ervaar ik nog steeds het verschil. Ik kan een coachingstraject bij ML iedereen aanraden.

 3. ‘ML is een bijzondere coach. Ze is direct, down to earth, heeft humor, stelt de vraag achter de vraag én de vraag daarachter en weet de vinger precies op de (soms) zere plek te leggen. Haar diverse stijlen, theorie in combinatie met praktijk, praktische tips & humor maken haar multi inzetbaar en super effectief.
  Resultaat gegarandeerd!! ’

 4. ML is een fantastisch mens en coach! Haar integere, liefdevolle, praktische en humorvolle wijze van coaching brachten mij inzichten waardoor ik keuzes kon maken. Ook leerde zij mij de kracht van “moeten naar willen”.

  Ik gun iedereen een coachingstraject bij ML.

 5. ML zorgt op een natuurlijke wijze voor een open, onstpannen sfeer waarin je jezelf mag zijn. Geeft door middel van praktische oefeningen goed inzicht in jouw eigen handelen en effect op anderen. Door middel van makkelijke handvatten kun je de situaties in de praktijk ook goed herkennen en daar naar handelen zodat je de uitkomst krijgt die je zelf zou willen.

  Een aanrader voor een ieder die een coachingstraject zoekt!

 6. Ik heb bij ML 2 coachingstrajecten gevolgd, beide hebben ervoor gezorgd dat ik belangrijke en succesvolle stappen heb ondernomen in mijn zakelijke leven. ML weet de juiste vragen te stellen om je beter te doorgronden, ze weet kritisch vragen te stellen op de juiste moment en voelt aan wanneer er ergens een emotionele lading onder ligt en speelt daar goed op in door je ruimte te geven om dingen wel of niet te delen, op jouw tempo. Ze creëert hierin een ontspannen, prettige sfeer in haar coachingspraktijk. De grootste kracht van ML is dat ze je weet te prikkelen en uit te dagen met haar vragen en opdrachten, waardoor jezelf tot belangrijke inzichten komt en uiteindelijk zelf de belangrijke stappen en beslissingen neemt die nodig zijn om dingen te veranderen/verbeteren. Het heeft er bij mij voor gezorgd dat ik dichterbij mijzelf sta, zowel privé als zakelijk, en daarmee bewustere keuzes maak in mijn leven die mij gelukkig maken!

 7. Ik heb ML ontmoet tijdens een moeilijke periode in mijn leven. Door samen op zoek te gaan naar mijn drijfveren en krachten ben ik er ontzettend sterk uitgekomen. ML weet op een hele prettige wijze een omgeving (sfeer) te creëren die mij destijds ontzettend uitdaagde om kritisch te reflecteren op het “zijn”. Wie ben ik als persoon, wat zijn mijn waarde en normen en wat vind IK belangrijk. Ik kijk dan ook met heel veel plezier terug aan deze tijd die ik als heel intens heb ervaren.

  Ik ben ML ontzettend dankbaar voor alles wat ze mij heeft gegeven.

 8. Ik heb de coaching gesprekken met ML als zeer fijn ervaren. Van tevoren wist ik niet precies wat ik ervan kon verwachten, maar ik voelde me meteen erg bij haar op mijn gemak. Ze geeft je direct het gevoel dat je mag zijn wie je bent. En dat je bij haar terecht kunt, ook buiten de coaching om. De belangrijkste les die ze mij geleerd heeft, is luisteren naar mijn gevoel; het verschil tussen willen en moeten. Daarnaast vind ik het erg prettig dat ML veel dingen uitlegt met behulp van ‘visualisatie’ (tekeningen, schema’s, grafieken). Één van die schema’s was voor mij een echte eye-opener.
  Lieve ML, dankjewel!

 9. Marie-Louise is voor mij de persoon die mij inzichten heeft gegeven op zowel persoonlijk als zakelijk vlak.
  Met haar te mogen groeien is werkelijk heel bijzonder.
  Door haar empathie, kennis, hartelijkheid en humor heb ik veel mogen leren.
  Ik voel me gehoord, begrepen en gezien. Ze liet me ook zelf in de spiegel kijken.
  Ook door dingen visueel te maken, voorbeelden te geven, maakt dat het een heel fijn contact is.
  Terugkijkend kan ik ervaren wat ik bij ML heb geleerd, inzichten die ik meeneem, te voelen wat goed voelt.
  Niet te moeten, maar te mogen, willen, kunnen, dat maakt zo’n groot verschil.
  Dat maakt het verschil om beter te voelen wat je hart zegt.
  ML is iemand die je naast coach, een bijzonder lief en mooi persoon is.
  Iemand die veel voor je kan betekenen, voor mij een dankbare ervaring is.
  Dank je wel !x

 10. Het is de tweede keer (verschillende leeftijdsfases) dat ik bij ML een coachingstraject heb gehad. Beide keren heeft mij dit, zowel privé als zakelijk, enorm veel gebracht. ML kan als geen ander op een hele fijne vertrouwde manier de juiste vragen stellen, of eigenlijk jezelf de juiste vragen laten stellen. Hierdoor heb ik mijn rust hervonden en sta ik weer in mijn kracht, wetende dat je niet op alles invloed hebt of moet willen hebben. Ik ben erg blij met alle dingen die ML me heeft aangereikt, en gun andere hetzelfde!

 11. ML is een kei in het voorhouden van een spiegel. Dat doet ze door de juiste vragen te stellen, af en toe met een relativerende knipoog. Centraal daarin staat altijd je eigen identiteit, Zowel privé als zakelijk heeft mij dit enorm geholpen om mezelf op sommige vlakken te (her)ontdekken en volgende stappen te zetten.

 12. Wat een geweldige coach en een fijn mens!

  Na jarenlang haar collega te zijn geweest heb ik nu zelf een coachingstraject mogen volgen bij ML. Zij is meer dan een loopbaancoach. Ze helpt je met je zakelijke uitdagingen, maar ook waar je privé – qua persoonlijkheid – tegenaan loopt. Ze is niet bang je te confronteren, maar er moet… o nee ;)… er mág ook zeker gelachen worden. Ik vind haar lekker pragmatisch, en helemaal niet zweverig.

  Belangrijk voor mij was de hulp bij het ont-‘moeten’ en bewuster zelf keuzes maken van wat ík wil en daarvoor stáán. Het klinkt zo simpel, maar door druk van buitenaf én van binnenuit is het dat niet altijd. Resultaat is dat ik veel meer het gevoel heb ‘in control’ te zijn. En dat geeft mij rust.

  Verder heeft ML een groot netwerk, dat ze graag inzet om je op weg te helpen. En tussen de afspraken en na het traject, blijft zij je supporten bij wat je doet. Wat wil je nog meer?
  Ik weet het echt niet.

  Dankjewel ML!

 13. ML helpt op een fijne en prettige manier om samen op zoek te gaan welke wijze van balans vinden het beste bij je past. Ze luistert goed, heeft veel humor en weet heel goed waar de schoen wringt. Is scherp , down to earth en weet waar ze het over heeft. Ik vond het prettige en gezellige gesprekken en het heeft mij erg geholpen om een goede balans te vinden in het verwerken van ervaringen en voldoende energie te hebben om weer fijn en goed aan de slag te zijn. Dank je wel hiervoor!

 14. Wat een mooi open en eerlijk gevoel heb ik overgehouden aan de begeleiding van ML. Na een zeer zware periode ben ik bij haar terechtgekomen. Eerst heel terughoudend kat uit de boom kijkend, maar naarmate de tijd verstreek heeft ML mij laten zien wie ik ben en dat ieder mens dus ook ik er mag zijn. Daar heb ik zowel privé als in de werkomgeving heel veel mee kunnen doen.
  Bij mijzelf binnen kijken is iets wat niet altijd makkelijk is maar ML weet mij de handvatten te geven om dicht bij mijn gevoel te komen en daar mee aan de slag te gaan.
  ML is voor mij inspirerende persoon.
  =====================================================
  “Wat van binnen zit, komt niet altijd naar buiten,
  Maar wat van buiten komt, komt maar al te vaak naar binnen”
  =====================================================
  Dit motto is volgens mij nu precies waar ML mij mee heeft leren omgaan.

 15. Zo’n anderhalf jaar geleden kwam ik via via bij ML terecht. Ik was toen erg zoekende, zowel zakelijk als prive. ML heeft mij vanaf het begin erg op mijn gemak gesteld en voelde feilloos aan waar de pijn zat en waar het vast zat. ML kan op een hele prettige manier jezelf aan het ‘werk’ zetten, zij heeft daarbij een belangrijke en fijne begeleidende rol. Ze heeft me dichterbij mezelf gebracht en meer vanuit mijn gevoel besluiten leren nemen. En vooral niets te moeten. maar te willen. Ik ging alle keren dat ik bij ML ben geweest met een krachtig gevoel de deur uit. En bovenal is het gewoon een ontzettend fijn mens!

 16. Vanaf mijn eerste afspraak voelde het contact met ML heel vertrouwd. Alles was bespreekbaar. Zij heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven waar ik dagelijks baat bij heb. Ik vertrouw meer op mijzelf en luister beter naar mijn gevoel. Kortom: voor mij was dit een geslaagd traject en ik zou ML zeker aanbevelen!

 17. Wanneer ik de vorige reacties lees weet ik niet goed wat ik er nog aan toe te voegen heb. Mijn ervaring stemt met de anderen overeen en ik ben heel blij dat ML op mijn pad is gekomen en zij me in korte tijd meer inzicht in mijzelf gegeven heeft, zodat ik als een vrijer, blijer en positiever mens de wereld in kan kijken. Heerlijk om bij ML oprechte interesse en empathie te ervaren, zonder dat het te ‘zwaar’ wordt. Ze is een fijn mens.

 18. In de eerste instantie wist ik niet wat ik kon verwachten van een coachingstraject, maar bij de 1e afspraak voelde ik mij direct op mijn gemak bij ML. Niets “moet”.
  Ik heb de coaching sessies met ML als zeer waardevol ervaren, zij heeft mij een flink aantal nieuwe inzichten en handvaten gegeven, zowel zakelijk als privé.
  Door haar manier van coachen heeft ze me regelmatig aan het denken gezet en ben ik anders naar mezelf en mijn omgeving gaan kijken en ben ik mijn werk anders gaan inplannen. Dat levert mij nu verrassende inzichten op en zorgt ervoor dat ik uitdagingen anders aan kan gaan. Ik heb hier heel veel aan gehad en kan het iedereen aanbevelen.

  Bedankt ML voor de fijne gesprekken en leerzame tijd!
  Je bent een mooi mens.
  xx

 19. In de zomer van 2022 kwam ik telefonisch in contact met ML. Tijdens dat korte gesprek voelde ik al een goede klik. Vanaf dat moment t/m maart 2023 heeft ML in de gesprekken die we hebben gevoerd, mij waardevolle inzichten en richting gegeven. ML is hartelijk, toegankelijk en liefdevol. Doordat zij zich openstelt, opent de ander zich ook. Dat is wat ze naar mij toe gedaan heeft. Haar aanpak is professioneel, doortastend, positief en opbouwend waardoor ik positief en vol vertrouwen naar de toekomst kon blijven kijken. Ik ben er superblij mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.